PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rekordbox dj cızırtı sorunu



emredincer
30.04.18, 02:40
Herkese merhaba ;
Pioneer xdj rx kullanıyorum kısa süre önce rekordbox dj i satın aldım . Rxden Usb kablosuyla midi olarak laptopa bağlanıyorum başta herşey oldukça güzel , ancak 1-2 saat aralıksız çaldıktan sonra ses bozulmaya başlıyor .
Rxde bir sorun yok laptopsuz saatlerce çalsam da seste herhangibir bozulma olmuyor . Sorun nedir sizce , daha önce benzeri bir sorunla karşılaşan oldu mu ?
Kabloyu değiştir dediler 2 farklı kablo var ikisindede aynı sorunu yaşadım sonra launchpadimin kablosuyla denedim belki düzelir diye ama nafile sorun çözülmedi .

melihkanbur
29.05.18, 15:40
valla arkadaşım program iyi lakin bende de şu sıkıntı oluştu ddj-sx kulanıyorum i3 2011 bide macpro m var . sorun komple analiz etiği halde a tarafında şarkı çalarken b tarafına şarkı yükleme esnasında milisaniyelik bi donma oluyor birde son birkaç işte direkt programdan cıktı . program açılışı kapanışı gayet hızlı .traktor daha stabil ama ağır açılıyor ilk sonra sıkıntı yok . ama şimdi rekordbox a okadar para vermışım birde üzerindeki özelikler analog sistemlerdeki efekleri vs si birebir .yazık olucak yani . tavsıye ve öneride buluna bilirmisin . kablo bence hikaye birkaç arkadaşım macb●●● n versiyonuna göre asio driveriniikulanman lazım dedi ama zaten mac de otomatik o işler

tantana
31.05.18, 20:51
slm Arkadaslar Bende rexorbox u geceli 4 Ay oldu.
sizdeki sorunlar tamemn ayarlar:
melihkanbur arkadasim senin ram kac
Arti Anliz muzik yaparken kapatman lazim bilgisayarin kaldimiyor olabilir.

Emre dincer Arkadasim
Sen ayarlarda ses cikisini bilgisaydan mi yoksa rx den mi secdin ..
bence ses cikisini rx olarak sec senin cizilti bilgisayarin ses kartindan olabilir...

5.0.2 i yüklediniz mi

Bende 2014 model mac pro i5 vardi cok sorun vardi. Tabii benim ki videolardan
yeni mac i7 alinca sorun kalkdi Allah sükür...

emredincer
07.10.18, 02:14
tantana uzun zamandır giremiyodum foruma , yeni görebildim yanıtını .
sorunu çözdüm , windows 7 kullanıyordum , windows 10a geçince problem ortadan kalktı .
Teşekkürler yinede müzzz

ozdemikail
14.01.19, 20:57
Merhaba Emre Dinçer,

Programlarımda (Yaklaşık 3 aydır) Windows 7 işletim sisteminde Rekordbox kullanıyordum. Geçen hafta bilgisayarıma ssd taktırdım ve Windows 10'a geçtim. SSD içinde yani bilgisayarda sadece Rekordbox ve işletim sistemi (windows 10) yüklü olmasına rağmen daha geçtiğimiz cumartesi 3 kez rekordbox dondu. Bu donmalar beşer saniyeden olmak üzere dalga formlarının akışına kadar durdu ve sonra kaldığı yerden devam etti. Sıkıntı bende tam tersi oldu. SSD takmadan windows7'de çok yavaş açılıyordu rekordbox fakat 3 ay boyunca hiç üzmemişti. Sorun sizce neyden kaynaklanıyor olabilir. Fikri olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

NOT: Cihazım Pioneer DDJ-RB

Ayrıca şöyle bir sorun da var. Programa başladıktan 2 saat sonrasında kulaklıkta problem yaşıyorum. Kulaklık çıkışlarını ve master dinlemeyi kapatmama rağmen kulaklıktan hala master sesini dinliyorum ve buna engel olamıyorum. Kulaklığı çıkarmayı denedim vs. ama olmuyor ve bu dediğim gibi bilgisayarı windows 10'a yükselttikten sonra oldu.