Gazapizm - Heycanı Yok (Burak Şerit Remix)

burakserit

Producer, Arranger
30 Haz 2018
22
302
Kocaeli
www.burakserit.com
Youtube'de bulunan ve en çok dinlenip, sahnelerde en çok çalınan versiyon!

S4L ailesinde ilk defa paylaşılmaktadır, keyifle dinleyin, keyifle çalın. müzzz

320Kbps olarak indir;

DARK SOUND

S4L Üye
17 Haz 2016
90
15
48
SAMSUN
bağcılardan başka bir yerde çalmaz. merdivenaltı yerlerde çalınırsa bilemeyiz. 3 milyonmuş hahaha 100 lira verip bot izleyici arttırmak çok kolay. Gazapizm duysa intihar eder. bütün clubler deme bari. Senden kat kat iyi yapanlar var. kaliteli mekanda böyle bişeyi çaldırmazlar kimsede caseine koymaz. kendini eğlendirirsin ancak. olmamış. Bi ara kulak burun boğazdan randevü alda kulak testi yaptır sen. aglıyom

burakserit

Producer, Arranger
30 Haz 2018
22
302
Kocaeli
www.burakserit.com
Çekemeyenlerde ne çokmuş ya, kıyamam size. Sample takılın siz, bunlar sizi aşar.
Marmaris Club Arena, Andromeda mekanları merdivan altı ise tamam :D

Boş insanlar ve çekemeyen toyla için daha fazla cevap yazmayacağım, beğenen, indiren tüm dostlara selam olsun, keyifle dinleyin, çalın.
Sevgilerimle.

nzmcn111

S4L Üye
19 Nis 2016
13
7
Fethiye
yukarıda adamın dedıgı gıbı sen bı gıt kulak burun boğaza senin gibi apaçiler dinlerler zaten dıt dıt dıdı dıd dıdıd bune aq

can demir remix dinle bi prodüksiyonu hisset sound a bak apaçi ordusu

DARK SOUND

S4L Üye
17 Haz 2016
90
15
48
SAMSUN
yukarıda adamın dedıgı gıbı sen bı gıt kulak burun boğaza senin gibi apaçiler dinlerler zaten dıt dıt dıdı dıd dıdıd bune aq

can demir remix dinle bi prodüksiyonu hisset sound a bak apaçi ordusu
aynen kardeşim. hap atıp bilgisayar başında oturuyolar. marmaris arena dedi ya hahaha. ulan ne güldüm ya. arenayı bilmesek tamam. hayal dünyasında yaşıyor yazık. 182 den randevu al kulak burun boğaza sana bi dost tavsiyesi.

αℓεx

Best Üye
Best Üye
28 Şub 2011
1,570
12,725
İstanbul
Bu işte bi yanlışlık olmasın aloww kulak tırmalıyor resmen

remixman

S4L Üye
28 Şub 2015
18
0
türkiye
Eline sağlık eyvallah, ancak ''en iyisi'' diye idda edersen ortada bir şeyler olması gerekir. Hazır, basit dropları alıp parçanın üzerine ekleyip, veya vocali öldüren, patlayan bir bass kick, hayt huyt diye bir ses ekleyerek ''en iyisi'' diye sunmak ise iş bravo gerçekten. Sırf bu b*ktan parçaya nasıl bir remix yapılmış diye linke tıkladım yoksa 100 kanal açıp günlerce kafa patlatıp prodüksiyon yapmış olsan dahi ben bu parçayı arşivime almam kardeşim. Vakit önemli şey, daha iyi değerlendirmen dileği ile...

Arkın

S4L Üye
20 Ağu 2018
1
0
43
tekirdağ
Can demir evet dinledim ama Burak Şerit Sound olarak karşılaştırırsan kickler hemen hemen aynı burda sadece vocal biraz deep kalmış sonuçta parça ağır yinede emeğe saygı teşekkürler Burak Şerit

DgsN

Best Üye
Best Üye
25 Mar 2011
456
96
isTaNBuL/ AvciLaR
Hocam ama doğru söylüyorlar parçanın g.tu başı ayri oynamış

Geri