Gerçek Dj'ler Yardım, Neler Çalışıyorsunuz?

Diyojen

S4L Üye
8 Şub 2018
41
15
İzmir
Merhabalar,

Sorunum şu;

Program saat 21'de başlıyor ve saat 24'de bitiyor. Geçen programda 85 bpm ile başladım, program boyunca yükselttim ve son 45 dk 128 bpm çalarak programı bitirdim. 3 şarkı Türkçe Pop Pop, 3 şarkı yabancı Radio Hits-Mashup-EDM çaldım. Mekandakilere 15 dk ara dışında sadece enerjisi yüksek ve hareketli şarkılar dinlettim. Ama bana bile programın enerjisi fazla yüksek ve kafa şişirici geldi.

Siz bu bu tarz bir programda neler çalıyorsunuz?
3 saat kabinde kalmak fazla mı?
İnişler çıkışlar nasıl olmalı?
Program kaç bpm ile başlayıp kaç bpm ile bitirilmeli?

Eminim yeni başlayanların en büyük problemi yukarıdaki sorunlardır. Yardımcı olursanız çoook sevinirim. Teşekkürler...

serdar_atalayy

S4L Üye
2 May 2013
187
2
bayburt
bpm in bir onemi yok bence.Önündeki kitlenin anatomisini iyi okumalisin.Türkce calarken patlasi iyi ama orjinalden cok kopmamiş remixler calmaya caliş.100 lüklerle kolay tav oluyolar türkler.3 türk 3 yabanci gibi bir ayrim yapma eger onündeki insanlar türkce calmanla egleniyorsa türkce devam et.belki arada cok ama cok saglam globallerle vur bir parca yine don türkceye baktinki türkceden enerji alamiyosun kafa rnblerle biraz heyecanlandir
aklima gelenler bunlar yardimim olmuşsa ne mutlu

Diyojen

S4L Üye
8 Şub 2018
41
15
İzmir
bpm in bir onemi yok bence.Önündeki kitlenin anatomisini iyi okumalisin.Türkce calarken patlasi iyi ama orjinalden cok kopmamiş remixler calmaya caliş.100 lüklerle kolay tav oluyolar türkler.3 türk 3 yabanci gibi bir ayrim yapma eger onündeki insanlar türkce calmanla egleniyorsa türkce devam et.belki arada cok ama cok saglam globallerle vur bir parca yine don türkceye baktinki türkceden enerji alamiyosun kafa rnblerle biraz heyecanlandir
aklima gelenler bunlar yardimim olmuşsa ne mutlu

Cevap için teşekkürler. 3 Türkçe-3 yabancı çalma demişsin bu durumda aralarında nasıl bir denge sağlayacağım?

Geri