download ext. Intro-Outro lu vers dir diye bakayim dedim malesef degilmis, Olsa daha iyi olurmus yinede emegine saglik, birde master kanalinda kullandigin plugin kaynaklida olabilir cok ezmis olabilir yada sonradan mp3 e cevirdiysen ondan da olabilir spectrum gorseli 320 degil bisiler ezmis gibi sadece bilgi amacli yaziyorum yanlis anlasilma olmasin kullandigin ses dosyalariylada alakali olabilr, tekrardan emegine saglik basarilar.Gülşen - Namus AFRO HOUSE (Mete Kemal Remix)
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ellerine saglikGülşen - Namus AFRO HOUSE (Mete Kemal Remix)
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bilerek MP3 olarak attım brom. Wav halini isteyen veya extended isteyen benimle iletişime geçebilir. Linkten extended paylaşım yapınca adamlar beğen diyip parçayı indirip beğenisini geri çekiyor falan öyle delilikler vardownload ext. Intro-Outro lu vers dir diye bakayim dedim malesef degilmis, Olsa daha iyi olurmus yinede emegine saglik, birde master kanalinda kullandigin plugin kaynaklida olabilir cok ezmis olabilir yada sonradan mp3 e cevirdiysen ondan da olabilir spectrum gorseli 320 degil bisiler ezmis gibi sadece bilgi amacli yaziyorum yanlis anlasilma olmasin kullandigin ses dosyalariylada alakali olabilr, tekrardan emegine saglik basarilar.
Ekli dosyayı görüntüle 4359
mp3 convert 320 kbps biraz fazla dusurmus 16khz indirmis extended candir bu arada begeni yapilip geri cekilemez forumda oyle bir ozellik yok diye biliyorum.Bilerek MP3 olarak attım brom. Wav halini isteyen veya extended isteyen benimle iletişime geçebilir. Linkten extended paylaşım yapınca adamlar beğen diyip parçayı indirip beğenisini geri çekiyor falan öyle delilikler var