Sanıyorum bu da yapay zeka,bir meslektaşımız yollamıştı..
ilovetribalhouse Best Üye Best Üye 29 Nis 2020 789 37,004 Lüleburgaz Bugün 00:25 #1 Sanıyorum bu da yapay zeka,bir meslektaşımız yollamıştı.. İçeriği görüntüleyebilmek için GİRİŞ yapmanız veya KAYIT olmanız gerekmektedir! İçeriği görüntüleyebilmek için GİRİŞ yapmanız veya KAYIT olmanız gerekmektedir!
Sanıyorum bu da yapay zeka,bir meslektaşımız yollamıştı.. İçeriği görüntüleyebilmek için GİRİŞ yapmanız veya KAYIT olmanız gerekmektedir! İçeriği görüntüleyebilmek için GİRİŞ yapmanız veya KAYIT olmanız gerekmektedir!
DJ Murat Yılmaz Best Üye Best Üye 18 Ocak 2013 1,059 31,434 Çeşme www.youtube.com Bugün 00:37 #2 ilovetribalhouse' Alıntı: Sanıyorum bu da yapay zeka,bir meslektaşımız yollamıştı.. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Genişletmek için tıkla ... dolu boyle ai, bunu arkadasin yt convert yapmis bilgine 320 gorunumlu Son düzenleme: Bugün 00:43
ilovetribalhouse' Alıntı: Sanıyorum bu da yapay zeka,bir meslektaşımız yollamıştı.. *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Genişletmek için tıkla ... dolu boyle ai, bunu arkadasin yt convert yapmis bilgine 320 gorunumlu
ilovetribalhouse Best Üye Best Üye 29 Nis 2020 789 37,004 Lüleburgaz Bugün 01:16 #3 yapay zeka olması zaten başlı başına studyo değerleri gebertio knk,normal inanırım