Murat Uncuoğlu - Mariachi (by LbSh), ALWAYS MY HIT !

liubasha

Best Üye
Best Üye
5 Mar 2008
2,109
24,794
istanbul
zibindirik kardeşim, bilmeyenler için söyleyeyim bu düzenleme zaten murat uncuoğluna ait sen ilkin onu kestiremedin sanırım, ikincisi o versiyonla arasında dk ve içerik bazlı farklar olduğu aşikar ikisi de çok iyi bence o ayrı ;) fakat amacım bu versiyonun sadece radiolar için düzenlenmiş versiyonu olduğunu ve piyasada da fazla bulunmadığı için arşivinizde yer almasını istediğimi belirtmek için paylaştım, kötü mü ettim :)

Flavoured Mariachi - Club (Black Version) diye geçiyo ama işte murat uncuoğlunun emeğini bile azdır ;)

liubasha

Best Üye
Best Üye
5 Mar 2008
2,109
24,794
istanbul
Murat Uncuoğlu - Mariachi (Black Radio Version) eklendi ;)

zibindirik

Bizim Üye
Bizim Üye
14 Ocak 2012
143
54
49
İstanbul
Yoo iyi ettin liu kardeş.Benim hala keyifle dinlediğim buram buram yaz kokan bir şarkıdır.2008 yılında mydonose devamlı çalıyordu bu şarkıyı.Burda yeni parçalar paylaşıldığı için açıklama yapmadan koymuş olmana şaşırmıştım.Acaba dedim 2008 deki şarkıya yeni bir düzenlememi yapılmış dedim ama dediğin gibi 1-2 ufak ekleme ve süre dışıında bir değişiklik yok,fakat çok güzel bir şarkı:)Emeğine sağlık

liubasha

Best Üye
Best Üye
5 Mar 2008
2,109
24,794
istanbul
eyvallah kardeşim...konu başlığına ALWAYS MY HIT yazmıştım gözünden kaçmış olmalı....işte bu yüzden yazdım ben de o zamanlarda sıkı dinlerdim, her zamnki değişmez hitlerimden olduğu için ve sık bulunmadığından huzurlarınıza sundum paşam :)))))

Geri