İndirme linki
Oguz97han S4L Üye 15 Ağu 2019 30 268 27 Bursa 3 Mar 2024 #1 İndirme linki İçeriği görüntüleyebilmek için GİRİŞ yapmanız veya KAYIT olmanız gerekmektedir! Moderatör tarafında düzenlendi: 3 Mar 2024
𝕱𝕺𝕽𝖅𝕬 💫 Sσυɳԃ4Lιϝҽ Sρҽƈιαʅ 💫 Bizim Üye 9 Tem 2023 440 10,916 İstanbul www.sound4life.net 4 Mar 2024 #2 Oguz97han' Alıntı: İndirme linki *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Genişletmek için tıkla ... İlk defa forumda böyle bir çalışma gördüm, eline, emeğine sağlık dostum, parçanın alt yapısı ve seslendirmesi size ait sanırım? Son düzenleme: 4 Mar 2024
Oguz97han' Alıntı: İndirme linki *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Genişletmek için tıkla ... İlk defa forumda böyle bir çalışma gördüm, eline, emeğine sağlık dostum, parçanın alt yapısı ve seslendirmesi size ait sanırım?
Oguz97han S4L Üye 15 Ağu 2019 30 268 27 Bursa 4 Mar 2024 #3 𝕱𝕺𝕽𝖅𝕬' Alıntı: İlk defa forumda böyle bir çalışma gördüm, eline, emeğine sağlık dostum, parçanın alt yapısı ve seslendirmesi size ait sanırım? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. böyle yorum okuyunca bende cok mutlu oldum. Ses ve altyapı bana ait
𝕱𝕺𝕽𝖅𝕬' Alıntı: İlk defa forumda böyle bir çalışma gördüm, eline, emeğine sağlık dostum, parçanın alt yapısı ve seslendirmesi size ait sanırım? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. böyle yorum okuyunca bende cok mutlu oldum. Ses ve altyapı bana ait