The Weeknd - Popular (Mindloco Remix)[EXTENDED]

dRatina

Bizim Üye
Bizim Üye
23 Kas 2011
398
29,211
Yalova
images

sgrr

megadeejay

Sound4Life Üye
6 May 2018
352
838
39
Side
mükemmellllllllllllllllllllllllll :D enerji
reis benim çoluk çocuk olduğu için parça kovalayacak zamanım olmuyor. tamamen yorumları aratarakparça indiriyorum ara sıra. süper mükemmel muhteşem harika manyak deli süper ötesi harkulade ve buna benzer kelimeleri aratarak parça kovalıyorum. ama malesef bütün yorumların altında senin abartılı yorumlar denk geliyor ve zaman kaybına sebep oluyor. biraz daha ölçülü yorum yapabilir misin rica etsem yanlış anlama beni lütfen . ALLAHA EMANET OL . SAYGILAR

D ! S K O T 3 X

Bizim Üye
Bizim Üye
17 Eyl 2015
397
1,202
izmit
reis benim çoluk çocuk olduğu için parça kovalayacak zamanım olmuyor. tamamen yorumları aratarakparça indiriyorum ara sıra. süper mükemmel muhteşem harika manyak deli süper ötesi harkulade ve buna benzer kelimeleri aratarak parça kovalıyorum. ama malesef bütün yorumların altında senin abartılı yorumlar denk geliyor ve zaman kaybına sebep oluyor. biraz daha ölçülü yorum yapabilir misin rica etsem yanlış anlama beni lütfen . ALLAHA EMANET OL . SAYGILAR
BENİM BÜTÜN GÜNÜM MÜZİK ARAMAKLA GEÇİYOR BURDA ÖZEL BİR PAYLAŞIM VAR NEDEN BEĞENİP GEÇEYİM Kİ KİMSE RAHATSIZ OLMADI BUGUNE KADAR SİZ NEDEN TAKILDINIZ BENIM YORUMLARIMA KÜFÜR İÇERMİYOR YORUMLARIM YETKİLİLER UYARIRSA DİNLERİM YORUM YAPMAYIDA BIRAKIR BEĞENİR GEÇERİM ZAMAN KAYBI YAŞIYORSANIZ YORUMLARI ARATARAK PARÇA ARAMAYI BIRAKIN PAKETLERE SALDIRIN :D

Etiketler
afro house 2025 popular the weeknd
Geri