harikaMerhaba kış döneminde yeni nesil meyhane konseptinde olan bir mekanda dj ' lik yapıyordum ve akşam perfonmans yaptığım 439 adet 90 's türkçe arşivi sizinle paylaşıyorum..
Keyifli çalmalar.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
harikaMerhaba kış döneminde yeni nesil meyhane konseptinde olan bir mekanda dj ' lik yapıyordum ve akşam perfonmans yaptığım 439 adet 90 's türkçe arşivi sizinle paylaşıyorum..
Keyifli çalmalar.
tskMerhaba kış döneminde yeni nesil meyhane konseptinde olan bir mekanda dj ' lik yapıyordum ve akşam perfonmans yaptığım 439 adet 90 's türkçe arşivi sizinle paylaşıyorum..
Keyifli çalmalar.
çok teşekürler emeğnize sağlık .Merhaba kış döneminde yeni nesil meyhane konseptinde olan bir mekanda dj ' lik yapıyordum ve akşam perfonmans yaptığım 439 adet 90 's türkçe arşivi sizinle paylaşıyorum..
Keyifli çalmalar.
teşekkürlrharika
nerde linkTeşekkürler kral
teşekkürlerharika
teşekkürler.çok teşekürler emeğnize sağlık .
sadfaMerhaba kış döneminde yeni nesil meyhane konseptinde olan bir mekanda dj ' lik yapıyordum ve akşam perfonmans yaptığım 439 adet 90 's türkçe arşivi sizinle paylaşıyorum..
Keyifli çalmalar.
ellerine sağlıkteşekkürlr
tşkharika
tMerhaba kış döneminde yeni nesil meyhane konseptinde olan bir mekanda dj ' lik yapıyordum ve akşam perfonmans yaptığım 439 adet 90 's türkçe arşivi sizinle paylaşıyorum..
Keyifli çalmalar.