efeyorulmazzzz
S4L Üye
başarılı bir arşiv olmuş teşekkürler
BaşarılıMerhaba kış döneminde yeni nesil meyhane konseptinde olan bir mekanda dj ' lik yapıyordum ve akşam perfonmans yaptığım 439 adet 90 's türkçe arşivi sizinle paylaşıyorum..
Keyifli çalmalar.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
beğen butonu bozuk linki paylaşırmısınMerhaba kış döneminde yeni nesil meyhane konseptinde olan bir mekanda dj ' lik yapıyordum ve akşam perfonmans yaptığım 439 adet 90 's türkçe arşivi sizinle paylaşıyorum..
Keyifli çalmalar.
https://disk.yandex.com.tr/d/Ccl3OmRtrDQ8dglinki tekrar mesaj olarak atarmısın begeni yapmıstım ama indiremedim dosyayı
https://disk.yandex.com.tr/d/Ccl3OmRtrDQ8dgbeğen butonu bozuk linki paylaşırmısın
emeğinize sağlık paylaştığınız için çok teşekkürler.Merhaba kış döneminde yeni nesil meyhane konseptinde olan bir mekanda dj ' lik yapıyordum ve akşam perfonmans yaptığım 439 adet 90 's türkçe arşivi sizinle paylaşıyorum..
Keyifli çalmalar.
Merhaba kış döneminde yeni nesil meyhane konseptinde olan bir mekanda dj ' lik yapıyordum ve akşam perfonmans yaptığım 439 adet 90 's türkçe arşivi sizinle paylaşıyorum..şarkıları dinleyince geri gelip teşekkü etmek isstedim. kocaman teşekkürlerrr
Keyifli çalmalar.
Bravo paylasmanda güzel kardeşimbaşarılı bir arşiv olmuş teşekkürler
teşekkürlerMerhaba kış döneminde yeni nesil meyhane konseptinde olan bir mekanda dj ' lik yapıyordum ve akşam perfonmans yaptığım 439 adet 90 's türkçe arşivi sizinle paylaşıyorum..
Keyifli çalmalar.
Merhaba kış döneminde yeni nesil meyhane konseptinde olan bir mekanda dj ' lik yapıyordum ve akşam perfonmans yaptığım 439 adet 90 's türkçe arşivi sizinle paylaşıyorum..
Keyifli çalmalar.
ELİNE SAĞLIKMerhaba kış döneminde yeni nesil meyhane konseptinde olan bir mekanda dj ' lik yapıyordum ve akşam perfonmans yaptığım 439 adet 90 's türkçe arşivi sizinle paylaşıyorum..
Keyifli çalmalar.