Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Robert Miles veya herhangi bir sanatcinin eserini yayinlayan plak sirketleri, sarkilarinin icerigindeki remix, original mix ve edit'e uygun belirledikleri 7 ila 12 saniyelik kullanima acik maddeler butunlugu ile 3. kisiler'e acik sozlesme ekinde de belirtildigi uzere, plak sirketi ile sanatci arasindaki sozlesmede yer alan veya ileride de guncellenecek olan yeni kontrat iceriginde de eserin belirli kisimlarinin kullanimina izin veriyorum beyanini onaylayan sanatci ve dagitici sirket yeni yasa tuzukleri ile, evet emre bey bu sasirdiginiz sorunuza cevap olarak karsilik niteligi sunabilmektedirler.
Oysaki, sizin dijital muzik platformlarinda, CD vb. bircok alanda eserleriniz mevcut iken, anlasmali oldugunuz plak sirketlerinizdeki sozlesmelerinizde de bu ve bunun gibi madde icerikleri mevcuttur.