Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç bir şeyi indiremiyorum, "Beğen butonuna basmanız yeterlidir." diyor sürekli, facebook sayfalarını da beğendim, youtube kanalına da abone oldum, ne yapmam gerekiyor, yarım saattir çözmeye gerekiyorum boş boş geziyorum sayfada.
Hiç bir şeyi indiremiyorum, "Beğen butonuna basmanız yeterlidir." diyor sürekli, facebook sayfalarını da beğendim, youtube kanalına da abone oldum, ne yapmam gerekiyor, yarım saattir çözmeye gerekiyorum boş boş geziyorum sayfada.
merhabalar! eğer beğeni yaptıktan sonra indirme linkleri açılmıyorsa siz de konuya teşekkür ederek (yani cevap yazarak) indirme linklerine ulaşabilirsiniz. bunun için öncelikle yorum yazın, sonrasında tekrar birinci sayfaya dönün ve F5 yapıp sayfayı yenileyin ve indirme linklerinin açıldığını göreceksiniz, iyi forumlar
edit: rar şifresi konu içerisinde "görülecek" şekilde düzenlendi, rar pass: Dxi - Sound4Life