Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce tam 4 posta da yazdın,bende sana açıklamasını yaptım,fakat halen ikna olmamanı anlayamıyorum..tek tek resim uploadlayacağım sana sonunda..bak son kez anlatıyorum;frost yazdığımda ilk arama sonucu kendi postumu sonrasında da konu başlığı içerisinde frost olanları filtreliyor..bu bütün forumlarda benzerdir ek bir yazılım kullanmadıkça,sen 98 parçalık bir link atmışsın senin 18arçan benim uploadladığım parça olabilir..Bunu filtrelemiyor ve filtrelemeyecekte..anlaştık..bir çözümüm varmış gibi ikide bir alıntı ile cevap yazmanda art niyet olduğuna eminim artık..!
"frost yazdığımda ilk arama sonucu kendi postumu sonrasında da konu başlığı içerisinde frost olanları filtreliyor" demişsin ya cevap burada :l, son konudaki parçalarım bu da dahil tek tek linkleri olan parçalardı, art niyetim yok, azami özen göstermelisin kardeşim müzikle kal