müzik isteği

ECHO Project

Özel Üye
Özel Üye
22 Eyl 2024
608
27,921
Ankara

megadeejay

Sound4Life Üye
6 May 2018
378
948
40
Side
kardeşim 2003 -2019 yılları arasında otellerde çalışmış eski bir dj ve eğlence müdürü olarak sana tavsiyem sakın Echo 'nun attığı parçaları çalma kovulursun. otel ortamını kokusunu koklayan birisi olarak rus oteli değilse ortaya karışıksa son 30 yıla tamamen damga vurmuş parçaları çalmanı öneriyorum. Welcome to St. Tropez - Low Flo Rida - Hotel Room - Danza Kuduro - Clap Snap - 24K Magic - Hips Don't Lie Waka Waka Dragostea Din Teï Vamos a la playa We Like To Party! I Wanna Dance With Somebody Temperature C'est la vie Give me everythink tonight Magic in the Air I Know You Want Me Dai Dai Ai se eu te pego Y Que Fue? What’s Luv? DJ Got Us Fallin’ in Love I’m Alive I’m So Excited bunları çal otelde senden taşşaklısı olmaz :) Ben akşam başlıyodum işe alkol limit kartı verirler odada tek kalırdım manita olaylarına karışmazlardı çünkü ellerinde tutmak için herşeyden fedakarlık yaparlardı bilmem anlatabildim mi :)

ECHO Project

Özel Üye
Özel Üye
22 Eyl 2024
608
27,921
Ankara
kardeşim 2003 -2019 yılları arasında otellerde çalışmış eski bir dj ve eğlence müdürü olarak sana tavsiyem sakın Echo 'nun attığı parçaları çalma kovulursun. otel ortamını kokusunu koklayan birisi olarak rus oteli değilse ortaya karışıksa son 30 yıla tamamen damga vurmuş parçaları çalmanı öneriyorum. Welcome to St. Tropez - Low Flo Rida - Hotel Room - Danza Kuduro - Clap Snap - 24K Magic - Hips Don't Lie Waka Waka Dragostea Din Teï Vamos a la playa We Like To Party! I Wanna Dance With Somebody Temperature C'est la vie Give me everythink tonight Magic in the Air I Know You Want Me Dai Dai Ai se eu te pego Y Que Fue? What’s Luv? DJ Got Us Fallin’ in Love I’m Alive I’m So Excited bunları çal otelde senden taşşaklısı olmaz :) Ben akşam başlıyodum işe alkol limit kartı verirler odada tek kalırdım manita olaylarına karışmazlardı çünkü ellerinde tutmak için herşeyden fedakarlık yaparlardı bilmem anlatabildim mi :)

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, arkadaşın aradığı kriterlere uygun şekilde konu başlıklarını paylaştık, önermiş olduğumuz konularda ki parçaları nerede ve ne şekilde kullanması gerektiği kendisine aittir, konunun bizimle her hangi bir alakası yoktur, ismimizin önüne geçecek şekilde, reklam unsuru içerecek şekilde yorumlarınızda itham kullanmamanızı tavsiye ediyoruz, keyifli forumlar dileriz

SERDARKAAN

Özel Üye
Özel Üye
24 Şub 2012
274
16,323
Istanbul
Hocam arkadaş tüm iyi niyetiyle size yardımcı olmaya çalışmış.. Onun bu çabasının karşılığında sizin cevap maalesef olmamış...

Son düzenleme:

ECHO Project

Özel Üye
Özel Üye
22 Eyl 2024
608
27,921
Ankara
Hocam arkadaş tüm iyi niyetiyle size yardımcı olmaya çalışmış.. Onun bu çabasının karşılığında sizin cevap maalesef olmamış...

Yorumun için çok teşekkür eder, yerinde bir yorum olmuş, bundan sonra bu denli ismimizi kullanarak sersenişte bulunup, reklamını yapan üyelerle muhatap değiliz, mesleğinize lafımız yok, saygı duyarız, hiç kimse sizin nerede ve ne şekilde hangi mekanlarda iş yaptığınızla ilgilenmiyor, konuyla alakalı lütfen gereksiz yorumlarınızı ise kendinize saklamanızı öneririz, keyifli forumlar dileriz

Geri