Aranjeyi yapıp vokali yapay zekadan kullanıyorum dostum. Telife takılmamak icin bu yola basvuruyorum. Begenmeyebilirsin ama emege saygı lutfen. Siz daha iyisini yapın saygı duyarımYapay Zekaya yaptırıp yaptırıp atıyorsunuz.. Orhan Gencebay yazılmış.. Hangi Orhan Gencebay bu ? Sese hiç dikkat etmedin mi arkadaşım ?
Parçayı Orhan Gencebay diye paylaşınca insan doğal olarak orijinal vokal bekliyor. Yapay zeka vokali kullandığını baştan belirtirsen kimse yanlış anlamaz. Olay “beğenmek-beğenmemek” değil, doğru sunum meselesiAranjeyi yapıp vokali yapay zekadan kullanıyorum dostum. Telife takılmamak icin bu yola basvuruyorum. Begenmeyebilirsin ama emege saygı lutfen. Siz daha iyisini yapın saygı duyarım
Kusura bakmayın Cover mix yazmayı unutmusum. Orjinal vokalde sorun oluyor. Daha once telif ten dolayı yasadıgım sorunlar var. O yuzden dikkat etmeye calısıyorum.Parçayı Orhan Gencebay diye paylaşınca insan doğal olarak orijinal vokal bekliyor. Yapay zeka vokali kullandığını baştan belirtirsen kimse yanlış anlamaz. Olay “beğenmek-beğenmemek” değil, doğru sunum meselesi![]()