Sweet Dreams - The Eurythmics ( mertefebora remix )

megadeejay

S4L Üye
6 May 2018
321
612
38
Side
güzel olmuş kardeşim emeğine sağlık. ama sana tavsiyem biraz daha latin ritmi takıl. Deep yemiyor artık bence

feel the music

Özel Üye
Özel Üye
31 Eki 2012
507
1,114
33
antalya
dostum eskiler iyi ancak bunun çok çok fazla versiyonları yapıldı şarkı çok yoruldu. bu yüzden çalmak bile istemiyorum.

drop bas kickin sertliğini bilerek yapmışsın tarz amaçlı kendini geliştirebilmen adına takdir edici. can demirin editlerini anımsatsa da ilk editin ise gayet normal.

benim görüşüm ise en yeniyi yapayım diye kendini kasmana gerek yok üzerine fazla edit yapılmamışları bulup bassı azaltıp extended gibi versiyonlar yaparsan tutturursun.

tarz idolü seç kendine. Mesela ben set yapacağım zaman Salih SAKA idolümdür.

yaptığın remixten anlıyorum ki bakkal versiyonlarından uzak olayım diyorsun. Bence olması gereken de bu. Tarz olarak Ali Arsan Olgun Dalka bu alanın bence edit alanında en iyi tarz sahipleri. umarım daha da iyi editlerini görür bizler de setlerde kullanırız tebrikler :)

MertEfeBora

S4L Üye
17 Ara 2019
13
79
25
Kuşadası
Acapella hakkında kesinlikle doğru söylüyorsun çok çok fazla remixi var şuan piyasada.
Ben biraz daha future ve deep house arası çalışmak istedim farklı olması adına. kendi tarzımı oluşturmak istiyorum herkes gibi.
Parça biraz sade geliyor bana aslında aklımdakini uygulayamadım. üzerine keman çaldıracaktık drop için ve geçişler için, ama bazı sebeplerden dolayı olmadı bu şekilde yayınlamak zorunda kaldık.Diğer parçalarda üzerine koyarak daha iyilerini yapmaya çalışacağım. tavsiyelerini dikkate aldım çok teşekkür ederim :)

feel the music

Özel Üye
Özel Üye
31 Eki 2012
507
1,114
33
antalya
Yolun açık olsun dostum güzel bir seçenek. clubı başka türlü sevdirmek gerek insanlara.

insanlar remix dediğinde hep aynı dımtıslı şeyler diye tanımlıyor. sebebi ise clubta Harun Erkezen gibi produktorlerin parçaları sık çalınırdı. 2 3 saat boyunca şarkılarda nefes bile verilmediği için insanlar clubtan kaçıp jolly joker gibi publara gittiler. Orada ise canlı müzik aralarında orjinal halleriyle sean poul gibi rnb çalınır ve insanlar clubtakinden daha çok eğlenirlerdi.

Can Sezgin ismini araştırabilirsin. onun keman gibi birçok kullandığı enstrümanlar var. Hatta instagramdan yazarsan yardımcı da olabilir. Can da iyi bir prodüktör ve dj'dir setlerimde muhakkak çalarım. sitede de paylaşmıştım remixlerini. beğenirsen yaz bana özelden konuşuruz yine :)

Geri