Dinazordan Gençlere

aticevik

S4L Üye
13 Tem 2018
1
0
41
Türkiye
Merhaba kardeşlerim. Yaş oldu 35 yolun yarısı, tabii bizim zamanımızda bu tür controllerları elde etmek çok zordu. Sizin şu an çöpe atmaktan sakınmayacağınız aletler deli paralara satılıyordu. O zamanlar çok heves etmiştik Djliğe , ne öğrenmek için teçhizatımız vardı ne de bir eğitmenin ücretini karşılayacak durumumuz. Sonraları Virtual dj çıkmış olsada iki elle kullanabileceğin bir cihazın keyfini vermiyordu ve hareket kabiliyeti sınırlıydı. Geçen sene gençliğimden içimde uhde kalan bir eksikliği kapatmak için Numark mixtrack pro 3 aldım.
Bi kaç denemden sonra ilk setimi kaydettim.
Boş bir vaktinizde özellikle bu işte ilerlemiş kardeşlerimin dinleyip ilk kayda göre iyi kötü idare eder tarzında değerlendirmeler yapmalarını rica ederim. Hangi geçişlerde batırdığımı yada hangilerin ilk başlayan birine göre gayet başarılı olduğunu belirtmeniz de ekstra tecrübe kazanmamı sağlar. Gözlerinizden öpüyorum.

Chavush

Best Üye
Best Üye
13 Eyl 2008
321
1,372
46
kocaeli 41 K
official.fm
Merhaba benimde 40 evet gencler pek bilmezler ama cihaz onemli olan degil. önemli olan kimin neyi nasıl ne sırayla caldıgıdır. bana gore.

ellerine emegine saglık bu arada controllerin hayırlı olsun.

Engin İslam

Best Üye
Best Üye
9 Haz 2015
596
918
37
Karabük
www.sound4life.net
İlk için fena değil tabi herkesin kendine has bir tarzı olması lazım kendine özgü taktikler geliştirmeye bak her tarz parçaları çalmayı daha sonra bunları diğer tarzlar ile karıştırmayı dene istek geldiğinde veyahut farklı bir parti ortamında ne yapacağını bilemezsin milletin ama çalmaktan zevk al almazsan veremezsin olay tamamen bpm

Etiketler
dinazordan genclere
Geri