Merhaba kardeşlerim. Yaş oldu 35 yolun yarısı, tabii bizim zamanımızda bu tür controllerları elde etmek çok zordu. Sizin şu an çöpe atmaktan sakınmayacağınız aletler deli paralara satılıyordu. O zamanlar çok heves etmiştik Djliğe , ne öğrenmek için teçhizatımız vardı ne de bir eğitmenin ücretini karşılayacak durumumuz. Sonraları Virtual dj çıkmış olsada iki elle kullanabileceğin bir cihazın keyfini vermiyordu ve hareket kabiliyeti sınırlıydı. Geçen sene gençliğimden içimde uhde kalan bir eksikliği kapatmak için Numark mixtrack pro 3 aldım.
Bi kaç denemden sonra ilk setimi kaydettim.
Boş bir vaktinizde özellikle bu işte ilerlemiş kardeşlerimin dinleyip ilk kayda göre iyi kötü idare eder tarzında değerlendirmeler yapmalarını rica ederim. Hangi geçişlerde batırdığımı yada hangilerin ilk başlayan birine göre gayet başarılı olduğunu belirtmeniz de ekstra tecrübe kazanmamı sağlar. Gözlerinizden öpüyorum.
Bi kaç denemden sonra ilk setimi kaydettim.
Boş bir vaktinizde özellikle bu işte ilerlemiş kardeşlerimin dinleyip ilk kayda göre iyi kötü idare eder tarzında değerlendirmeler yapmalarını rica ederim. Hangi geçişlerde batırdığımı yada hangilerin ilk başlayan birine göre gayet başarılı olduğunu belirtmeniz de ekstra tecrübe kazanmamı sağlar. Gözlerinizden öpüyorum.