Summer love , summer jam , remember

DJ Murat Yılmaz

Best Üye
Best Üye
18 Ocak 2013
991
29,898
Çeşme
www.youtube.com
Arkadaşlar summer love , summer jam , remember bu şarkının başlarında yeppaa yeppaaa diyen versiyonunu bulamıyorum varsa yardımcı olabilecek şimdiden teşekkür ederim . Saygı ve sevgiler.

versionlar bun olmaya bilir ama baslarinda yeppa mevcut cok eksilerden hatirladigim kadariyla icinde the funk phonema vocalide vardi, ama id sini oppunamina diye sallayip piasaya kotu bir kayit mi ne salmislardi en baslarda.

Son düzenleme:

tribalem

S4L Üye
24 Kas 2012
48
27
39
istanbul
Üstadım öncelikle teşekkür ederim evet (yeppa aynı bu yeppa) yalnız o böyle remix değilde daha çok orjinal şarkının içinde geçiyordu , zannedersem 7 8 dk lık bir versiyondu , yinede uğraşmışsın teşekkürler fakat bu değil.

cengmixx

Sound4Life Üye
11 Ağu 2017
138
277
60
istanbul
Arkadaşlar summer love , summer jam , remember bu şarkının başlarında yeppaa yeppaaa diyen versiyonunu bulamıyorum varsa yardımcı olabilecek şimdiden teşekkür ederim . Saygı ve sevgiler.
SUMMER JAM & FIESTA RX OLANI DİYORSUN.
https://disk.yandex.com.tr/d/GjzK_QpZJBhTww BUNU DİYOR 2020 LERDE Mİ NE ÇIKMIŞTI

DJAbuzerElnarem

Club Reina
22 Eyl 2024
106
2,628
45
Azerbaijan / İzmir
Selamlar dostum bahsettiğin parçayı çok iyi hatırlıyorum, bahsettiğin tarzda bir versiyonu vardı, eski bir parçadır, arşivlerime bakmam lazım, @cengmixx ustamızın vermiş olduğu tarzda parçanın başı başlayıp, o tarzda bitiyordu, Summer Jam parçasının bir versiyonunda kullanılmıştı

Son düzenleme:

DimexDJ

S4L Üye
26 Şub 2024
18
133
Sofia
Son düzenleme:

tribalem

S4L Üye
24 Kas 2012
48
27
39
istanbul
Selamlar dostum bahsettiğin parçayı çok iyi hatırlıyorum, bahsettiğin tarzda bir versiyonu vardı, eski bir parçadır, arşivlerime bakmam lazım, @cengmixx ustamızın vermiş olduğu tarzda parçanın başı başlayıp, o tarzda bitiyordu, Summer Jam parçasının bir versiyonunda kullanılmıştı

üstadım parça aynı bu fakat remember daki adam söylüyor şarkıyı ... 7-8 dk idi .

Yanlız sen ve dimexdj in attığı parçalar da gayet güzel tedavi etti çok sağolun ... bu klibi izlememiştim süper valla ... eskiler bambaşkaydı ... sizleri de uğraştırdım çok teşekkürler ...

Geri