Arkadaşlar summer love , summer jam , remember bu şarkının başlarında yeppaa yeppaaa diyen versiyonunu bulamıyorum varsa yardımcı olabilecek şimdiden teşekkür ederim . Saygı ve sevgiler.
SUMMER JAM & FIESTA RX OLANI DİYORSUN.Arkadaşlar summer love , summer jam , remember bu şarkının başlarında yeppaa yeppaaa diyen versiyonunu bulamıyorum varsa yardımcı olabilecek şimdiden teşekkür ederim . Saygı ve sevgiler.
https://disk.yandex.com.tr/d/GjzK_QpZJBhTww BUNU DİYOR 2020 LERDE Mİ NE ÇIKMIŞTIArkadaşlar summer love , summer jam , remember bu şarkının başlarında yeppaa yeppaaa diyen versiyonunu bulamıyorum varsa yardımcı olabilecek şimdiden teşekkür ederim . Saygı ve sevgiler.
Arkadaşlar summer love , summer jam , remember bu şarkının başlarında yeppaa yeppaaa diyen versiyonunu bulamıyorum varsa yardımcı olabilecek şimdiden teşekkür ederim . Saygı ve sevgiler.
vardır da case de kimbilir nerde,bulamazsan yazarsın bakarım arşive
üstadım parça aynı bu fakat remember daki adam söylüyor şarkıyı ... 7-8 dk idi .Selamlar dostum bahsettiğin parçayı çok iyi hatırlıyorum, bahsettiğin tarzda bir versiyonu vardı, eski bir parçadır, arşivlerime bakmam lazım, @cengmixx ustamızın vermiş olduğu tarzda parçanın başı başlayıp, o tarzda bitiyordu, Summer Jam parçasının bir versiyonunda kullanılmıştı